СЛУЧВА СЕ В МОМЕНТА, СОФИЯ ПОДИВЯ ОТ СИРЕНИ! ПСИХОПАТ СТРЕЛЯ НАРЕД!

СЛУЧВА СЕ В МОМЕНТА, СОФИЯ ПОДИВЯ ОТ СИРЕНИ! ПСИХОПАТ СТРЕЛЯ НАРЕД!

Advertisement:

Психично болният мъж, който в началото на тази година държа на нокти цяла „Горна баня“, вилнее отново. За това съобщиха жители на квартала.

Мъжът отново се е барикадирал в дома си и стреля с въздушна пушка по преминаващите наоколо хора. Успял е да уцели баща си, все още не се знае какви са нараняванията му, пише Блиц. На място има полиция и пожарна. 
 
Драмата се разиграва на ул. „Борислав Огойски“. 

От СДВР потвърдиха за екшъна. „Има подобен сигнал, в момента са предприети действия по проверката му, изясняват се обстоятелствата“, съобщиха оттам.

Advertisement:

рез януари т. г. 35-годишният мъж вилня отново. Тогава той се бе барикадирал над 11 часа в дома си и стреля със сачми от прозореца си. След инцидента стана ясно, че имал психични отклонения от пет години. Той тежал 100 кила и е висок 185 см. 35-годишният мъж взема и лекарства. Напоследък се изживявал като революционер и опълченец, имал и меч в къщата си.
 
Брат му се е самоубил с пистолет преди няколко години. Шизофреник е, досега не е имал такива изостряния на болестта, разказал тогава баща му на полицаите.
 
По време на екшъна униформен бе уцелен със сачма по носа от стрелеца от Горна Баня.

Advertisement:

Източник: bradva.bg