Новата първа дама Десислава Генчева стана модна икона

Новата първа дама Десислава Генчева стана модна икона 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Първата дама на България  Десислава Генчева още не е влязла в Бояна, но вече се превърна в модна икона

Всички вече знаем, че първата дама на България се казва Десислава Генчева. Тя е добре изглеждаща жена, поддържана фигура, с хубаво лице и пропорции.

Още с появата си на изборите,тя събра погледите на всички като съпруга на новоизбрания президент — ген. Румен Радев.

Advertisement:
Advertisement:

Стилът й несъмнено привлече вниманието и някои я видяха и като потенциален модел. Сайтът View Sofia дори реши да я превърне в истинска знаменитост и да я ”качи” на модния подиум. Направени бяха различни колажи, които я превърнаха в манекенка, която задава модните тенденции в България.

За целта се използваха колекции на Valentino, Calvin Klein, Hugo Boss.

След липсата на първа дама през последните пет години нормално е интересът към новата първа дама да е голям. Още повече, че тя е жена, която няма да стои безучастно, а явно ще взема дейно участие в работата на съпруга си.Това тя показа още по време на кампанията му, защото тя беше човекът, който организира цялата кампания и го изведе до върха.

За Десислава Генчева се знае, че е от семейство на военен. Завършила английска гимназия, била е съученичка на певицата Ваня Костова и на еко министърката Ивелина Василева. След това завършва финанси и маркетинг.

Новата първа дама, стана модна икона

Новата първа дама, стана модна икона

Работила е във ВВС като пиар на Румен Радев. Когато той решава да напусне поста си и да започне кандидат-президентката кампания, тя също напуска работа и поема ръководството на неговата предизборна кампания.

Десислава Генчева предизвика бум в мрежата

Деси Генчева предизвика бум в мрежата

През август двамата се женят. И за двамата това е втори брак. Радев има от първия брак две деца, момче и момиче — Георги на 13 г. и Дарина на 15 г. Разведен е от преди две години. Тя има един син, който вече е млад мъж на 20 г. и е състезател по волейбол. Той не живее в България, учи и се състезава в Америка. Генчева е разведена от тринайсет години. Първият и брак е бил с депутата от БСП Георги Сливенски.

desi 2

desi 6

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: