Шокиращо пророчество на Преподобна Стойна за България

Шокиращо пророчество на Преподобна Стойна за България 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Шокиращо пророчество на Преподобна Стойна излезе наяве

Преподобна Стойна не е била канонизирана за светица, но разказите за чудесата й отдавна са прехвърлили границите на родината ни. Хиляди хора не само от България, но и от Гърция и Македония се стичат ежегодно в дома на Преподобна Стойна в село Златолист.

Селцето се намира на 30 км от Сандански. Дълбоко вкопаната в земята църква „Свети Георги“ е мястото, което безброй вярващи посещават с надежда, че тук ще открият спасението.

Advertisement:
Advertisement:

В стаичката, където е живяла Преподобна Стойна, е трудно да се разминат двама души. Хората палят свещи в малката пристройка до храма, за да не повредят от дима иконите в храма, пише БЛИЦ, позовавайки се на Струма.бг.

Приживе Ванга е казала за Преподобна Стойна, че е по-голяма светица от нея. И до днес е известно пророчество на светицата на страната ни, въпреки че свещениците избягват да го коментират. Тя предсказала какво ще се случи със страната ни. Думите й са повече от шокиращи.

Според Преподобна Стойна ще дойде ден, в който млади и стари ще умират без лек. Политиците ще насеят омраза между хората. Тогава ще настъпи невиждан глад и мор. Страната ни ще започне да се свлича към дъното. Хората буквално ще подивеят и ще започнат да се избиват един друг.

В даден момент България ще обезлюдее напълно. Малкото българи, които ще останат ще напуснат страната.

Преподобна Стойна

Преподобна Стойна предсказала бъдещето на България

След този период на падение и пълно обезлюдяване, България отново ще се засели. Ще се върнат внуците на сънародниците ни в чужбина. Но тогава няма да има градове. Те ще създадат чифлици. Ще започнат да обработват земята и да се препитават по този начин.

През това време страната ни ще се превърне в храм с нови икони и позлата, категорична е била в предсказанието си Преподобна Стойна, пише БЛИЦ, позовавайки се на Струма.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: