От болницата разкриха истината за състоянието на Стоянка Мутафова

От болницата разкриха истината за състоянието на Стоянка Мутафова 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Великата актриса остава под наблюдение

В следобедните часове на вчерашния ден голямата българска актриса Стоянка Мутафова се е почувствала зле.

Според информацията тя усетила сърдечна слабост и била приета по спешност в болница „Токуда” в София.
От лечебното заведение съобщиха, че на Стоянка Мутафова са й назначени всички изследвания, необходими за диагностициране на проблема. Цял екип от високоспециализирани кадри се грижи за нейното здраве.

Advertisement:
Advertisement:

Маркет мениджърът на болница „Токуда” Боряна Маринкова отказа да даде повече информация за състоянието на Стоянка Мутафова под предлог, че са длъжни да спазват желанието на пациентите.
Тя обаче уточни, че актрисата ще остане в болница колкото време е необходимо, а не както бе съобщено предварително – за два дни.

Стоянка Мутафова

Великата актриса остава под наблюдение

За времето на престоя на Стоянка Мутафова в лечебното заведение за нея ще се грижи екип високоспециализирани кадри. След като установят какъв е проблемът, довел до състоянието й, ще й бъде назначено лечение и ще се проведе наблюдение за това как й се отразява, съобщава Нова тв.

Припомняме, че актрисата е на преклонната 94-годишна възраст. Така и не става ясно обаче какъв точно е проблемът, поради който е била приета по спешност в лечебното заведение.
Според неофициално потвърдена информация, тя е почувствала сърдечна слабост, а нейни близки са я откарали веднага в болницата.

Припомняме, че през лятото актрисата отново бе приета в лечебно заведение, след като претърпя инцидент с ескалатор. Тогава пострада и дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки.
За щастие обаче двете се разминаха само с уплаха и няколко рани, без тежки последствия.

В началото на октомври Стоянка Мутафова се бе тръшнала на легло след завръщането й от грандиозното турне в САЩ и Канада.
То продължи цял месец. Тогава голямата актриса сподели, че дори самата тя не е наясно дали е изчерпала силите си или часовата разлика я у победила.
Тогава актрисата се оплакваше, че страда от главоболие, придружено с носово говорене.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: