ИЗВЪНРЕДНО! ВСИЧКО СВЪРШИ ТОКУ ЩО! ТОТАЛНА ПРОМЯНА ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НОВА ГОДИНА

ИЗВЪНРЕДНО! ВСИЧКО СВЪРШИ ТОКУ ЩО! ТОТАЛНА ПРОМЯНА ЗА БЪЛГАРИЯ СЛЕД НОВА ГОДИНА ВЗЕ НИ АКЪЛА! ЗАБРАВЕТЕ ЗА СМЕТКИТЕ НА ТОК! ИМА ГО ВЪВ ВСЯКА КУХНЯ, А СТАЯТА ЩЕ СВЕТНЕ БЕЗ ПАРИ!

Advertisement:

 

Реформаторския блок, ГЕРБ и Патриотичния фронт не се споразумяха за съставяне на ново правителство в рамките на настоящото Народно събрание.

„Не можем да постигнем ефективно целите си в този парламент. Надяваме се да има достатъчно допирни точки в следващия, за да продължим с реформите”, заяви след провала на преговорите Найден Зеленогорски от РБ/ДБГ.

Advertisement:

„За нас не е било самоцел участието във властта”, отбеляза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той отбеляза, че „има определени различия”, които и след 4-5 дни преговори са останали неразрешени.

„Не сме страхливци и няма да тръгнем срещу нагласите на собствения си народ”, посочи и Валери Симеонов от Патриотичния фронт.

Advertisement:

Дясното обединение взе третия проучвателен мандат от президента след оставката на Бойко Борисов и след пропадането на варианта за техен кабинет президентът ще трябва да назначи служебно правителство, което да подготви страната за предсрочни парламентарни избори.

Advertisement:

Източник: bradva.bg