Наследникът на Румен Радев стана Георги Президентчето (Поблазни ли се младежът от славата?)

Синът на Румен Радев е пример какви трябва да бъдат децата на известните.

Advertisement:
Advertisement:

Докато много наследници на богати и знатни фамилии си умират да парадират с произход и стандарт на живот, Румен Радев може да се похвали с прекрасни деца, отличаващи се от тази тълпа. Въпреки че все още не е встъпил в длъжност, генералът е една от най-коментираните личности в страната. А това неминуемо рефлектира и върху деца му.

А те пък, никак не се блазнят от вниманието. Дори до избягват. Синът на Румен Радев Георги е седмокласник в столичното СОУ „Васил Априлов“. Не само, че не учи в частно училище, но и до скоро по нищо не се е отличавал от връстниците си. Не че сега нещо се е променило от негова страна. Просто съучениците му са му лепнали прякора „Георги президентчето“.

Като всяко средностатистическо хлапе в началото на пубертета, Жорко не може да не обърне внимание на думите на останалите деца. Но той обръща всичко на шега и определено не се взима за голямата работа. Прозвището му не му харесва особено, защото би предпочитал да го знаят като Георги футболистчето.

Advertisement:
Advertisement:

Именно футболът го интересува много повече

от това дали татко му Румен Радев е пилот, шеф на ВВС или пък президент. Хлапето има много по-важни проблеми като това как да успее да мъчи цял един учебен час и как да изтрае до голямото междучасие, за да изиграят едно мачле, пише retro.bg.

Георги е успял да намери баланса между спорта и учението. Оценките му са много добри и отлично. Само дисциплината леко му куца, но в това няма нищо необичайно. Кое момче на 13 години може да стои мирно цял дена на чина?! Засега той не усеща по-специално отношение към себе си като към „сина на президента“. Не иска и да го усеща.

Синът на Румен Радев е обикновено хлапе

Единственото важно за тийнейджъра е да успее да завърши успешно седми клас и да кандидатства през лятото. А междувременно да става все по-добър на терена. Съучениците му определено има за какво да му завиждат. Но не, защото е син на Румен Радев, а защото прекрасно и възпитано дете с любящи родители.

Източник: kliuki.ws

Advertisement: