Тя поискала развода ли: Истината за Антония Петрова и Бередин ще ви покърти! (виж как руснакът й разказал играта)

Тя поискала развода ли: Истината за Антония Петрова и Бередин ще ви покърти! (виж как руснакът й разказал играта) 5 (100%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Антония Петрова изглеждаше повече от категорична пред Кристина Патрашкова, но истината се оказа друга!

Бившата Мис България и Мисис Русия Антония Петрова реши да оповести новината за развода си с Александър Бередин само дни, след като светът гръмна покрай краха на брака на Бранджелина.

Пиар или не, това няма особено значение, след като днес близки до обкръжението на Антония Петрова изригнаха с обвинения към нея. Източниците са категорични, че снощи пред Кристина Патрашкова, Тоца е наговорила куп лъжи, коя от коя по-опашати.

Advertisement:
Advertisement:

Антония Петрова

Бередин поискал развода, не Антония Петрова

А именно – оказа се, че не тя е поискала развод от милионера Александър Бередин, а той я е натирил и е пожелал да прекрати брака си с нея. Това се е случило още преди месеци, след като руснакът научил, че благоверната му е окичила главата му с рогата на възрастен лопатар.

„Антония Петрова си има млад и неприлично богат любовник, по когото хлътна като ученичка в седми клас. Готова е на всичко за него и ходи по петите му като влюбена гургулица. Само че Бередин никак не е тъп, моментално научи за забежките й и й показа вратата. Да, сега Тони е много куруназ и си мисли, че е уцелила най-големия джакпот, но дали новият ще й предложи света в краката като Бередин, това само времето ще покаже“, разказват източниците.

По-скептичните са на мнение, че хубавицата е на път да направи най-голямата грешка в живота си и да остане от два стола на земята, след като младият жребец се насити на прелестите й и й духне под опашката.

„Бередин може да е всякакъв, но поне я обичаше. Да, характерът му доста пъти е бил повече от скандален, понякога е бил и грубоват, но с Антония винаги е бил честен. Дано не изтърве питомното и да хукне след дивото, защото няма още дълго да бъде млада и хубава. А е свикнала на лукса и охолния живот“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: