Ето кой е тайнственият любим на Глория

Ето кой е тайнственият любим на Глория 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Глория отново се забърка с бандит

Въпреки, че на практика тя няма почти никакви участия продължава да поддържа завидно висок стандарт на живот. От няколко месеца тя се фука с тузарски автомобил. Пайнерката се сдоби с чисто ново „Ауди“ S8. Автомобилът струва над 300 000 лв.

Столични клюкари шушукат, че вероятно покупката е финансирана от любовник на звездата. Въпреки, че тя упорито пази самоличността му в тайна, стана ясно кой е той.

Advertisement:
Advertisement:

Звездата на „Пайнер“ има връзка със сръбски мафиот. Двамата са заедно от година. Срещите им протичат под пълна дискретност. Всяка седмица изпълнителката отскача до Белград, където се среща с любовника си. При първа възможност и той пътува до столицата.

Една от причините да пазят връзката си в тайна е, че любимият на Глория е семеен. Той не желае да се разведе със съпругата, защото ще трябва да се раздели с половината от богатството си.

Според запознати връзката му с Глория е сериозна. Мафиотът е луд по примата и това доказват подаръците, които й прави. Русенката е изцяло на негова издръжка.

Луксозното ауди, което той е подарил, е все още с немски номер. Пайнерката не бърза да го регистрира, защото данъкът му ще набъбне до 5 000 лв.

Преди няколко дни тя е била засечена да паркира возилото си пред бившия японски хотел. Примата посещава известен фризьорски салон в района, пише БЛИЦ, позовавайки се на „Уикенд“.

След като слязла от возило, с наперена походка Глория се отправила към студиото за разкрасителни процедури.

Глория

Глория заби сръбски мафиот

Въпреки автомобилите от тази серия са по-подходящи за мъже, за певицата не е проблем управлението им. Преди повече от десетилетие тя се придвижваше с микробус, който управляваше сама.

Всеизвестен факт е, че примата е извършила селскостопански техникум. Там тя се е научила да управлява камион, отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: