ПРЕДИ МАЛКО ЕФИРЪТ СЕ РАЗТРЕСЕ! СТРАШНИ ОБВИНЕНИЯ ПРЕДИ КОЛЕДА! ГЕРБ СА

ПРЕДИ МАЛКО ЕФИРЪТ СЕ РАЗТРЕСЕ! СТРАШНИ ОБВИНЕНИЯ ПРЕДИ КОЛЕДА! ГЕРБ СА ИЗВЪНРЕДНО! Удари го като парен чук! Сбъдна се най-големият кошмар на Бойко Борисов

Advertisement:

ГЕРБ даваше позитивни сигнали и на Реформаторския блок, и на Патриотичния фронт, че може да се състави правителство. Цялата процедура се протакваше, вместо да имаме един нормален служебен кабинет. Това заяви пред БНТ депутатът от БСП Драгомир Стойнев във връзка с връщането и на третия мандат и отказа на Росен Плевнелиев да състави служебно правителство.

„Ние пет години сме смешни пред Европа с този президент. Той трябваше да спази Конституцията. Ако Плевнелиев не беше бавил процедурата, можеше да имаме служебен кабинет за близо 2 месеца. Не разбирам какво искат от Румен Радев, той встъпва в длъжност на 22 януари и няма право преди това да съставя правителство“, коментира социалистът, който явно не е чел какво точно пише в Конституцията.

Това му беше напомнено в кратък, на разбиващ коментар от вицепремиера в оставка Томислав Дончев. „Стига с тези опорни точки. Превърнахте обществените поръчки в нещо… Всички за това говорят. Технически да ви кажа, в Конституцията пише какво трябва да направи президентът и той го направи. Няма разцъкване с мандатите, както твърдите вие“, отсече Дончев. Той обясни, че няма духовна нагласа за спор със Стойнев, въпреки че има интелектуална. 

Advertisement:

„БСП иска да прекъсне връзката между политиците и политическите назначения в определени предприятия. Ние сме на мнение, че обществените поръчки трябва да бъдат прекратени, защото се забелязват много нередности“, продължи да сипе огън и жупел Драгомир Стойнев.

„БСП не реди кабинета на Румен Радев. 2016 година е успешна за партията. БСП тръгна по нов път, който ни доведе до победа, която свали правителството на ГЕРБ“, категоричен е депутатът.

Advertisement:

„Държавата се превърна в един разграден двор. Ние трябва да имаме страна, която да е отговорна към икономиката и бизнеса. Нашата програма, която ще представим, ще бъде насочена в три сфери – икономика, икономика и пак икономика“, увери Драгомир Стойнев.

„Искаме външната ни политика да бъде наситена с националния ни интерес и той да се защитава пред Европа“, сподели социалистът. По думите му България е загубила достойнството си.

Advertisement:

Източник: bradva.bg