Японски учени алармират: Пийте това за бързо отслабване след празниците!

Японски учени алармират: Пийте това за бързо отслабване след празниците! 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Японските учени съветват как да отслабнем бързо със сладки картофи след празниците!

Японски учени са открили разковничето за преяждането. Особено неприятна е ситуацията около празниците. Тогава всеки не успява да контролира това, което си хапва.

И то непременно идва в повече. От което ни боли корема и ние не се чувстваме комфортно. Но това вече е в миналото. Учените от страната на изгряващото слънце са намерили лек и срещу това.

Advertisement:
Advertisement:

празниците

Ето кое ни гарантира бързо отслабване след празниците и преяждането

Те препоръчват детоксикация след преяждане ан празниците. И това може да си я направим в домашни условия. Тогава използваме за целта сладки картофи.

Те са спасението ни срещу преяждането. Условието е много просто. Взимаме няколко от тях и ги сваряваме. След което само изпиваме водата.

Течността от сладките картофи има невероятно действие. Тя чисти организма ни от токсини. Освен това спомага да се намали в огромна степен апетита ни.

Преди това специалистите са пробвали лекарството върху опитни мишки. Същите са били хранени четири седмици с много високо съдържание на мазнини в храната.

След като изпивали водата от сварените картофи, апетита на опитните гризачи значително намалявал. Апетитът се потискал заради съдържанието на пептидите във водата. Тези вещества остават във водата след сваряването на продуктите.

Освен наличието на пептиди, които понижават апетита, течността има още едно изненадващо полезно действие. След като се изпива тя понижава нивото на лошия холестерол в организма ни.

А молекулите на мазнините били тотално ликвидирани. Това се дължало на съдържанието на пептидите във водата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: