Защо Слави не заведе Преслава при родителите си на Коледа

Защо Слави не заведе Преслава при родителите си на Коледа СКАНДАЛНО ЛЕКО НАКАЗАНИЕ ЧАКА ЙОАН, КОЙТО БЕЗМИЛОСТНО УБИ ГЕОРГИ! ВИЖТЕ САМО КОЙ Е ЗАМЕСЕН! НОВО ВИДЕО!

Advertisement:

Слави Трифонов отново остана без любов за Коледа и Нова Година. Водещият на вечерното шоу на Би Tи Ви реши да си спести неудобния момент с представяне на новата жена до себе си на семейството си точно в суматохата по празниците. Дългия избра да се прибере в родния Плевен сам, без компанията на спряганата за своя половинка от два месеца певица Преслава и така подсили слуха, че отношенията им са към края си, научи HotArena.

За аферата между Преслава и Слави разкри „Уикенд”, който хвана влюбените на няколко пъти въпреки тяхната предпазливост.

През месеците, в които излизат заедно, певицата и шоумена направиха всичко възможно, за да скрият чувствата си един към друг и дори дълго не се появяваха заедно на обществени места. Единственото им недоглеждане – да се снимат в заведение на празника Хелоуин обаче, разкри връзката им, която датира от края на есента. Тогава двамата се засекли на няколко партита и чувствата им пламнали, въпреки че всеки си имал половинка в този момент. Страстта не познавала граници и в началото именно тя ги увлякла.

Advertisement:

В действителност Преслава много искала да се срещне с майката и сестрата на Дългия, за да се убеди, че той не гледа на отношенията им като нещо лековато. За нея подобно познанство щяло да е тест за отношенията им. Все пак не е тайна, че именно двете жени в живота на Дългия имат решаващо значение за избора му на партньори.

Самият Слави обаче няма никакво намерение да се съобразява с желанията на певицата. Шоуменът имал планове да прави политическа кариера и в момента най-малко се вълнувал от любовния си живот. Въртял една и съща плоча, че в момента е прекалено ангажиран за нещо сериозно и че не иска да спира нейната кариера, като я прави удобна женичка, която да го следва навсякъде.

Advertisement:

В действителност Дългия не искал да се дава много глас на отношенията му с Преси заради нейни доста бурни авантюри в миналото. Никак не го привличала идеята, че ще му се подиграват, че я е прибрал след токова много любовни провали.

Advertisement:

Източник: zajenata.bg