Взрив: Преслава и Фики хвърлиха бомбата със сензационно признание! (Тони Стораро се разплака)

Гласувайте за статията

Advertisement:
Advertisement:

Преслава и Фики Стораро не само са заедно, но нещата са повече от сериозни!

Какво ли не се изписа и не се изговори за връзката между Преслава и Фики Стораро. В последно време дори се котираха слуховете, че Петя от Добрич не е със сина на Тони Стораро, а с шоумен номер едно Слави Трифонов.

Е да, ама не. Слави и Преслава са заедно толкова, колкото Фики и Анджелина Джоли. Истината е, че наследникът на Тони Стораро и топ гърлата на Пайнер се обичат повече от всякога и от края на миналата година дори живеят заедно.

Advertisement:
Advertisement:

Преслава

Преслава и Фики Стораро си свиха гнездо в полите на Витоша

Чувствителният Тони Стораро не се сдържал и заплакал, когато Фики му съобщил, че е капарирал мезонет в полите на Витоша и се нанася там с певицата. Доскоро двамата обитаваха малкия апартамент на Петя в Пловдив, но постоянното пътуване идвало в повече на Фики, който се решил на тази важна стъпка.

Новият апартамент е наистина прекрасен и огромен, разкриха близки до обкръжението на двамата певци. А Преслава се влюбила в него от пръв поглед и вече усилено действала по обзавеждането му.

Самата тя не спирала да се смее на клюките за нея и Слави Трифонов, а с Фики редовно се майтапели като той я наричал г-жа Трифонова. „Мнозина имат мерак на Преси, но късметлията се оказа Фики. Не, че и по него не точат лиги сума ти момичета. С Преслава обаче се разбират прекрасно. Не само са гаджета, но и приятели – това е най-важното за една връзка“, коментират изпочниците.

Припомняме, че добричлийката имаше дълга връзка с Жоро Бирмата преди около година, която завърши с пълен погром. Тя изневери на Георги Станоев с Фики, в когото се влюби още тогава.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: