Няма да повярвате каква красива дъщеря има Краси Балъков. Вижте сами (Снимка)

Няма да повярвате каква красива дъщеря има Краси Балъков. Вижте сами (Снимка)

Advertisement:

Един от „златните футболисти” Красимир Балъков скоро ще жени своята пораснала дъщеря. От миналото лято Глория, която е на 26 години, имала сериозен приятел.

Двамата непрестанно афишират любовта си в социалната мрежа и демонстрират любовни чувства един към друг, видя HotArena.

Глория даже представила гаджето си Армандо на родителите си, но един от най-добрите полузащитници в националния отбор и настоящ треньор по футбол, бил в шок от избора на дъщеря си. Краси въобще не одобрявал 28-годишния Армандо Касо, който изглеждал като типичен испански мачо. Освен че бил метросексуален, гаджето на Глория имал напомпани мускули, а тялото му било нашарено с татуировки, той прекарвал повече време пред огледалото от неговата дъщеря, пише „Уикенд“.

Advertisement:

Макар че е испанец, също като семейство Балъкови, Армандо живеел в Германия. Въпреки предизвикателния си хулигански вид на лошо момче приятелят на Глория действително бил сериозен и умен. Освен това 28-годишният левент с вещина въртял ресторантьорския си бизнес.

Щерката на героя от САЩ ‘94 пък от години се изявява на модни подиум, но не като модел.Глория работела за популярна испанска марка, а мечтата й била да създаде собствена модна линия дрехи.

Advertisement:

Балъков и съпругата му Татяна се разделиха преди 11 г. От брака си с нея той има две деца – Глория и Красимир-младши, а семейството им живее в Щутгарт.

Нито един от наследниците на Бала не говорел български език, тъй като Глория била съвсем малка, когато бронзовият медалист от САЩ ’94 отишъл да рита в португалския „Спортинг”, а Красимир-младши бил роден в чужбина. Бившата жена на Балъков имала собствен бизнес, финансиран с неговата мощна подкрепа, а самият Краси от няколко години живее на семейни начала с 4 г. по-младата от него германка Катя, която е счетоводителка на католическо братство.

Advertisement:

Източник: zajenata.bg