Тя напоила памук и го поставила на подмишниците си. Ефектът се оказал зашеметяващ!

Тя напоила памук и го поставила на подмишниците си. Ефектът се оказал зашеметяващ!

Advertisement:
Advertisement:

Такива средства като "Листерин" хората ползват в продължение на повече от век! Отначало течността се е използвала за обработка на рани, след което започнали да я прилагат и в качеството на антисептик за устната кухина.
 
Малко хора знаят, но това не е единственото приложение на този препарат за изплакване. Ще представим на вашето внимание няколко необичайни идеи за прилагане на "Листерин", които наистина действат!
 
Универсално средство за дезинфекция
 
1. Ако нямате под ръка дезодорант
 
Вземете малък памучен тампон и го напоете с "Листерин", след това внимателно избършете подмишниците си. Това средство ще убие всички бактерии и ще премахне неприятната миризма.
 

 
2. При загрубяла кожа на стъпалата и петите
 
Този метод може да изглежда разточителен, но повярвайте, ефектът напълно оправдава разходите. "Листерин" перфектно омекотява грубата кожа на петите и стъпалата, а също така помага за премахването на втвърдяванията и на мазолите.
 

 
3. За дезинфекция на тоалетната чиния
 
Подобна идея е вероятно да изглежда отново прекалено разточителна за вас, но това въобще не е така. Необходимо ви е съвсем малко от това средство, за да дезинфекцирате повърхността на тоалетната чиния. А екологичността на този метод е безспорна!
 

 
4. При ухапвания от насекоми
 
Нанесете малко от средството директно на мястото на ухапването и само след 5 минути ще почувствате облекчение. "Листерин" перфектно облекчава сърбежа и възпалението!
 

 
5. Както лекарство срещу пърхот 
 
Смесете "Листерин" с вода в съотношение 1:2, след което сипете сместа в бутилка с пулверизатор. Така ще ви бъде по-лесно да прилагате лекарството. Нанесете на скалпа, масажирайте и оставете да престои половин час, а след това измийте.
 

 
6. За домашните любимци
 
Ще се изненадате, но повече няма да е нужно да купувате лекарство за бълхи. Смесете неголямо количество "Листерин" с шампоана за къпане на животни и внимателно измийте вашия домашен любимец. Тази процедура е отлична алтернатива на скъпите химически препарати!
 

 
7. Дезинфекция на четката за зъби
 
Вече не е нужно да си купувате нова четка за зъби на всеки 2 месеца! Просто редовно я накисвайте в средството за изплакване на устата.
 

 
8. За почистване на повърхността на екрана
 
Една алтернатива на скъпите салфетки за почистване на екрана може да бъде обикновената памучна кърпа, напоена с "Листерин".
 

 
Споделете с приятелите си тази полезна информация! И също така не забравяйте да отбележите в коментарите си вашите впечатления от използването на препарата за изплакване "Листерин".
 

Други новини:
Как да разпознаем хората със злобно сърце?
Google ще ни предупреждава за земетресения.
Имате ли двойник? Ето как да го откриете!
Имали ли сте парализа в съня?
4-те вида храни който топят излишните килограми най-бързо!
Ако ядете това сте магнит за комарите!
Искате да пътувате до САЩ? Facebook решава дали ще ви дадат виза.
 

Източник: mall359.com

Advertisement: