Шаш: Виж с какво се занимава бившата съпруга на Бойко Борисов!

Шаш: Виж с какво се занимава бившата съпруга на Бойко Борисов! 4 (80%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Екс съпругата на Бойко Борисов шашна с новото си хоби!

Бившата съпруга на Бойко Борисов си е намерила интересно занимание. Стела Георгиева, както е името на жената на премиера в оставка ушила красив коледен тоалет на кучето си.

Любимият й домашен любимец Айра нямала нищо против да се издокара за коледните празници. Дипломираната докторка й ушила червена рокличка, бяла панделка и шапка.

Advertisement:
Advertisement:

Бойко Борисов

Бившата на Бойко Борисов подлуди мрежата със снимки на кучето си

С тоалета кучето гордо се разкарвало из разкошния дом на стопанката си. Стела Георгиева от години живее в САЩ. Тя живее в един от най-елитните райони в Америка.

Бившата половинка на Бойко Борисов е известна с изтънчения си вкус. Тя има славата не само на добър специалист. А се слави и като фина дама.

Лично тя, сама е изпипала всеки детайл в дома си. Всеки един детайл от интериора е подбран с много вкус, изисканост и говори за добро познаване на материята на домашния интериор.

Тя от години има втори брак. Омъжена е за екс съпруга на банкерката Цветелина Бориславова. Неин съпруг сега е Стефан Абаджиев. Бойко Борисов и Цветелина Бориславова бяха също гаджета, но така и не стигнаха до брак.

Стела стана и баба. Нейната дъщеря Венета Борисова роди син и го кръсти на баща си-Бойко-младши. Майката дойде за малко в България да види внучето си. само че не остана за коледно.новогодишните празници.

А Венета, дъщерята на Бойко Борисов се върна в България и тук роди първото си дете.

Ето ги празничните дрешки на Айра

Тя, съпруга й Иван и Бойко-младши се щракнаха за спомен с Бойко старши пред неговия дом. Семейството се снима за Коледа. И за първи път показа в социалните мрежи зетя на екс премиера – Иван.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: