Само в "ШОУ"! Страшен скандал! Ути дал по 20 лв. на калпак на финала на “ВИП брадър”, Бъчваров с мръсна схема

Само в "ШОУ"! Страшен скандал! Ути дал по 20 лв. на калпак на финала на “ВИП брадър”, Бъчваров с мръсна схема

Advertisement:

Някои побързаха да обявят предварително Ути Бъчваров за „любимата звезда на България”, още преди шоуто да е приключило. Бургаският сайт „Лина” написа, че именно готвачът е крайният победител – минути преди да стане ясно, че играта безапелационно печели Миглена Ангелова. След това, разбира се, бързо-бързо заглавието бе променено. За ужас на някои обаче, търсачката „Гугъл” умее добре да помни!

Тв водещата победи с рекорден вот от цели 51,8 % зрителска подкрепа. Проценти, каквито у нас не сме виждали дори и на президентски избори. А на лицето на кулинарния гуру в сюблимния момент бе изписан невиждан яд. Бъчваров не скри нито огромното си разочарование, нито откровената злоба малко преди да прекрачи за последно прага на луксозната ВИП- къща.

Дни преди големия финал пък бяха тиражирани информации, уличаващи финалиста Ути Бъчваров в доста любопитни приятелски и колегиални връзки с продуцентите на хитовия формат. Оказва се, че готвачът и продуцентът на „ВИП брадър” Нико Тупарев, заедно с Иван Христов и Андрей Арнаудов, са съдружници от доста години. И двамата имат участие във фирмата „КОЛЕДАРИЯ”, която се занимава с организиране и провеждане на рекламни кампании и събития. И от години предлагат консултантски услуги и посредничество. Според информациите Бъчваров има обща фирма и с водещия Ники Кънчев, който не скри на финала, че двамата са големи приятели.

Advertisement:

В медийното пространство се мълви също така, че Бъчваров е получил най-висок хонорар от всички участници. Не за първи път близки хора до Тупарев печелят телевизионния му формат. Според упорита клюка – в едно от предишните издания на шоуто победител стана певецът Део, който също е близък с продуцента. При Део обаче, за разлика от ситуацията около Ути Бъчваров, зрителската симпатия наистина бе факт.

Advertisement:

Във финалната вечер на юбилейното издание на Големия брат Ути направи опит да се представи като всенароден любимец – ала безуспешно. И вместо озвучена от фанфари, ситуацията заприлича на гротеска. Запознати дори издават, че мистър „Вкусно” е намерил начин как да раздаде по 20 лв. на човек на голяма част от иначе платената публика на формата – само и само да скандира името му, когато трябва! Освен това седмица преди финала, в една от най-големите хранителни вериги, се разпространяваха рекламни листовки с неговия лик.

На финала действително именно Бъчваров получи най-мощни викове в студиото на шоуто. Обаче, колкото и клиширано да звучи, за пореден път стана пределно ясно за всички, че любовта на публиката не може да се купи с пари. А настроенията в социалната мрежа не могат да се манипулират. Безапелационният избор на хората се оказа Мадам „Искрено и лично” Миглена Ангелова. И дори второто място на Бъчваров стана повод за разочарование в мнозина, за които по-логично бе да го заеме фолкпевицата Емануела.
 

Advertisement:

Източник: blitz.bg