Центърът на София почерня от полиция! Националисти се заканват да окупират Народното събрание

Центърът на София почерня от полиция! Националисти се заканват да окупират Народното събрание Бащата на убиеца от Борисовата градина сменял лимузини като носни кърпички, а заплатата му била 1000 лева

Advertisement:

Полиция и жандармерия окупираха центъра на София. Стотици души се събраха днес на поредния протест, организиран от националистите срещу бежанците.

„Има много, страшно много хора, пеят революционни песни, всичко е под засиления контрол на полицията, но засега обстановката е спокойна. Днес се чу, че се очакват провокации и иницииране на сблъсъци, засега протестът протича мирно“, съобщи репортер на БЛИЦ, който в момента се намира на мястото на събитието.


 
Инициатори на протеста са отново Петър Низамов – Перата (станал известен с гражданските арести на нелегално преминали мигранти по границата с Турция и арестуван над 4 месеца за това от предателите) и Национална съпротива.
 
От подадената предварително информация шествието започва в 18:00 часа с речи на организаторите, след което множеството ще тръгне по ул. „Мария Луиза“ до „Лъвов мост“, където има най-голяма концентрация на мигранти. След това хората ще се преместят пред Парламента.
 
„Ще останем там до понеделник, ще посрещнем депутатите ако трябва, когато идват на работа. Ще им представим и исканията си. Най-вече настояваме да бъде гласувано вето на Дъблинския регламент и затваряне на границата за мигранти и бежанци“, коментира Петър Низамов пред БЛИЦ.
 

Advertisement:

Източник: blitz.bg

Advertisement: