ТОТАЛНА ВОЙНА! Нешка Робева срещу Илияна Раева

ТОТАЛНА ВОЙНА! Нешка Робева срещу Илияна Раева

Advertisement:

Легендарната треньорка Нешка Робева избухна срещу Илияна Раева, след като беше изхвърлена от управителния съвет на федерацията по гимнастика.

По думите й тя винаги е била сама в Управителния съвет, а сега овчедушието било овладяло всичко. Дори нейна колежка направила интересно сравнение как това не е Общо събрание на гимнастиката, а овче събрание.

Робева изтъква, че в Илиана Раева са хлябът и ножът. Тя обаче нямала намерение да отваря война. 

Advertisement:

Двете с председателката на федерацията Илиана Раева са имали не един и два конфликта през годините. Последният епизод от сагата между тях разпали поредната война. По време на общото събрание на федерацията Раева иронично атакува клуба на Нешка Робева заради методите на подготовка на Невяна Владинова, която остана седма на олимпиадата в Рио. В резултат на дрязгите между двете Робева остана извън управителния съвет на федерацията. 

Робева посочва, че Раева е мачкала треньорката на националките часове преди олимпийските игри, като й казвала, че не харесва музиката и композициите, а след това, когато Невяна направила класирането, се тупала по гърдите и хвалела всичко, пише Пик.

Advertisement:

Раева изрича откровени лъжи. Ако не спре с този натиск върху състезатели и треньори, ще кажа много неща. Никой не знае колко деца бяха смазани и изхвърлени. Раева е съсипала достатъчно много деца. Как мислите, при подобен натиск дали не се случват някои неприятни инциденти? Всеки човек търпи до известно време, а след това психиката му не издържа“, отсича Робева пред столичен всекидневник. 

Advertisement:

Източник: bradva.bg