ОТ СЕГА! ЕВГЕНИЯ БАНЕВА РАЗКРИ КОЙ СТОИ ЗАД АТЕНТАТА!

ОТ СЕГА! ЕВГЕНИЯ БАНЕВА РАЗКРИ КОЙ СТОИ ЗАД АТЕНТАТА!

Advertisement:

Едно определение на съдия Румяна Ченалова по делото за несъстоятелност на „Полимери“ АД е в дъното на проблемите на семейство Баневи. Това твърди Евгения Банева, предава Блиц.

„Съдия Ченалова определи да заплатим на охранителната фирма „Делта гард“ 150 000 лева, просто, защото синдикът така казал. От там започнаха всичките ни проблеми – палежите, бомбата в офиса ми и заплахите“, обяснява пред наш репортер Евгения Банева. Тя добави, че палежът на автопарка им тази неделя нощес, е последната брънка на един системен тормоз.
 
„По-важното в случая е, че държавата тотално е абдикирала. Няма никакво движение по нашите жалби. Уж нещо се прави, но на практиката – резултат няма никакъв. Искам да ви кажа, че всичко, което се случва, е част от сериозна схема, която на касае само моето семейство. Тук говорим за източване на активи на изпаднали в несъстоятелност предприятия, в която са замесени синдици, съдии, както и посредници. Ние сме потърпевши заради „Полимери“ АД, където нарязаха за скрап имущество за 55 млн. лева, ТЕЦ „Казанлък“ и заводът „Елма“. Но има още много други такива случаи“, обяснява Банева.
 
По думите й, по отношение на „Полимери“ проблемът се явява Ченалова, която с нейното определение е „набавила имотна облага другиго“, като според Банева, за това нямало основание. „150-те хиляди лева, които Ченалова определи да бъдат заплатени на „Делта гард“, въобще не следва да им бъдат заплатени. Всичко е една схема, като в нашия случай посредник се явява Момчил Мондешки, който първоначално беше наш консултант. Именно той си насочи към фирмата „Делта гард“. А след това дойдоха и заплахите срещу нас“, каза още Банева. И добави, че ситуацията при тях е абсолютно същата като с казусите „Белведере“, ТВ7 и „Балкан българска телевизия“, а при всички тези случаи присъствала въпросната охранителна фирма „Делта гард“.

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement: