НААА!!! НОВАТА "МИС БЪЛГАРИЯ" РАЗМАЗА ЛУДИЯ РЕПОРТЕР: ОЦЪКЛИ СЕ! НАРЕЧЕ ГО В ОЧИТЕ

НААА!!! НОВАТА "МИС БЪЛГАРИЯ" РАЗМАЗА ЛУДИЯ РЕПОРТЕР: ОЦЪКЛИ СЕ! НАРЕЧЕ ГО В ОЧИТЕ

Advertisement:
Advertisement:

Новата мис България Габриела Кирова вади не само тяло, но и уста — убиец. Миската, чийто избор бе оповестен дни преди финала, погна Лудия репортер, заради скандалите му с Александра Богданска, пише hotarena.net.

Морската красавица, която е родом от Варна и има две дипломи, една, от които британска, попиля гаджето на манекенката в социалните мрежи. 178-метровата брюнетка изсипа куп обиди върху него.

Уж кротката и възпитана кралица на красотата, не знае спиране, когато става въпрос да си изрази мнението. И е истинска фурия по отношение на грозния скандал с Лудия репортер на Нова, публикувал неприлични снимки на бившата си приятелка Александра Богданска, с цел да я засрами.

Advertisement:
Advertisement:

„За пореден път се уверявам колко елементарни същества са хората! Това, че някакъв комплексар, който вероятно не е бил достоен и кадърен да задържи интереса на жената до себе си, решава да направи публично достояние личния си живот и да унижи жената до себе си, която дали е сбъркала или не няма да коментирам и не е моя работа!

Говорите, без да знаете каква връзка са имали. Каквото и да е, не е правилно този мъж да говори публично и на гърба на Александра да си прави реклама на горкия мъж, на когото се е случила такава трагедия!

А замислихте ли се, преди да съдите и коментирате, какво е правил той? Каква е причината тази жена да гледа към други мъже? В какви взаимоотношения са били? Много ви знае устата и когато излезе жълта клюка сте първи на опашката да говорите и плюете!

А същевременно във вашия случай е „Крадецът казал, дръжте крадеца“! Бъдете малко по-сериозни и мислете, безплатно е!”, заявява тя.

Междувременно, стана ясно, че специално за конкурса, миската се е подложила на диета. Целта й била да постигне съвършено тегло, за да изглежда добре на сцената. Промяната ще й помогне и за конкурса мис Планет 2017, на който ще представи страната ни.

Източник: bradva.bg

Advertisement: