Взрив: Слави Трифонов хвърли бомбата с това разкритие! (Дългия предизвика истинска сензация)

Взрив: Слави Трифонов хвърли бомбата с това разкритие! (Дългия предизвика истинска сензация) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Слави Трифонов направи признание, с което взриви всички!

Най-одумваният, но и най-мистериозен човек у нас Слави Трифонов хвърли бомбата с нещо, което не бяхме и очаквали от него. А именно разкритие за самия себе си като човек.

Противно на всеобщите очаквания, че Дългия се е взел много на сериозно и с него не може да се говори заради славата и парите му, той изненада с изповед. И с думите, че му се случва много често да изпитва ненавист и омерзение към самия себе си.

Advertisement:
Advertisement:

Слави Трифонов

Слави Трифонов често пъти не можел сам себе си да понася

Слави Трифонов заяви, че през годините на екран е правил хиляди нелепици и глупости. Повечето от които в ефир и сега му е адски тъпо като се сети за тях.

Една от най-конфузните ситуации била, когато попитал в студиото си Анастасия Мозер как се чувства дъщеря й, а тя му отвърнала с нескрита болка, че няма деца. „Тогава ми идеше да изляза отвън, да убия първо някого, а след това да се самоубия. Такава простотия да изрека, не мога да си го простя и до днес“, разказва Слави Трифонов.

Другият случай, в който искал да не е жив, бил в момента, когато в шоуто му гостували мастити американски продуценти. Щели да сключват договор за риалити формат заедно, но в момента на гостуването му побъркано момче в залата започнало да крещи на Слави: „Татко, татко!“.

„Първо реших, че това е някаква простотия на сценаристите, но се оказа, че момчето си внушило, че аз съм му баща. Изкрещя го в студиото, аз се парализирах, а преводачката през това време превеждаше тази глупост на американците. Ужас и половина“, разкрива шоуменът.

Слави Трифонов признава, че има гневлив характер, за който редовно се укорява и през повечето време не може сам себе си да понася. Както и че е човек, изтъкан от много суеверия и страхове.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: