Бременната Галена втрещи всички: Истината ще ви остави без думи! (още подробности + снимки)

Бременната Галена втрещи всички: Истината ще ви остави без думи! (още подробности + снимки) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Галена е бременна в седмия месец, но успя да остави всички с отворени усти!

Когато една жена забременее, тя погрознява и задължително надебелява. Толкова, че в последните месеци преди раждането, заприличва на хипопотам. Да, ама не! Това всеобщо схващане за „трудните“ дами разби на пух и прах чалга дивата Галена.

Чаровницата на Пайнер шокира феновете и особено завистниците си с визия, която остави всички с отворени усти. Както сами може да видите от снимките, които Галена публикува в страницата си във Фейсбук, тя прилича на всичко друго, но не и на бременна в седмия месец.

Advertisement:
Advertisement:

Галена

Галена показа перфектно тяло, при това в седмия месец от бременността си

Няма друга като нея с такива стройни и дълги бедра – сякаш бебето изобщо не я е променило, а тъкмо обратното – дори я е разхубавило. Певицата е облечена в твърде оскъдна къса и разголена сребриста рокличка, която не скрива почти нищо от тялото й.

А и защо да го прави, като това, което се поддава под роклята, изглежда убийствено. Единственото, което показва бременността на Галена, е наедрялото й коремче. Но в седмия месец няма как да бъде другояче.

Припомняме, че за разлика от нея, прясно родилата Емилия бременееше по коренно различен начин. Половинката на Коко Динев надебеля зверски и то още през първите месеци от бремеността си. А дори сега, когато вече малката Мира стана на няколко месеца, тя не може да възвърне изгубената си фигура.

Какво прави Галена, за да изглежда така прекрасно, само тя си знае. Но определено не пази диети и не гладува, за да не навреди на бебето си. Което, както разбрахме вече, отново ще е момченце.

Яко, а?!

Яко, а?!

Дивата е повече от щастлива и с нетърпение очаква да гушне братчето на първородния си син Стефан. Тя обаче винаги е искала да бъде майка и на момиченце, затова не е изключено след време да ни изненада и с трета бременност.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: